Πολιτική Ακυρώσεων - Επιστροφών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για καύσιμα οποιαδήποτε ημέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης. Θα πρέπει να τηλεφωνήσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή να στείλετε e-mail για να επιβεβαιώσετε ότι δεν θέλετε τα καύσιμα. Εάν το βυτίο μας βρίσκεται ήδη στο δρόμο προς εσάς, κατά την ημερομηνία που συμφωνήθηκε μαζί σας, τότε ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση για το ακυρωμένο δρομολόγιο.

Σε περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας, θα σας το επιστρέψουμε χωρίς περιττή καθυστέρηση, αλλά λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Μετά την παράδοση του καυσίμου στη δεξαμενή του πελάτη, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή του προϊόντος και των χρημάτων. Είναι ευθύνη του πελάτη να βεβαιωθεί για τη σωστή παράδοση του προϊόντος. Εάν γίνει εσφαλμένη παράδοση με δική μας υπαιτιότητα, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

   
 
Αγορά πετρελαίου θέρμανσης

Άμεση παράδοση πετρελαίου θέρμανσης για το σπίτι σας, τις ώρες που επιθυμείτε (ΔΕΥ έως ΣΑΒ).

0,000 € /λίτρο
 
Τιμή για σήμερα, 19/05/24
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ!

.Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε κάποια ερώτηση; Ο MrOil Πετρέλαιο Θέρμανσης Αθήνα βρίσκεται εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Γράψτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε εντός της ημέρας.

Αν προτιμάτε να μας βρείτε τηλεφωνικά, καλέστε   210-300-1480 Δευτέρα έως Κυριακή 08:00 - 24:00.

   
MrOil Πετρέλαιο Θέρμανσης - Κεντρικά
Λεωφ. Αθηνών 32, Περιστέρι, 12131
Βόρειος τομέας
Εθ. Αντιστάσεως 81, Αχαρνές 136 74
Τηλεφωνήστε τώρα
210.300.1480
E-mail
helpdesk@mroil.gr
Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος!

Πετρέλαιο θέρμανσης Αθήνα